Hur skulle det vara om man skulle flytta ifrån trygga Sverige och den lilla ö som jag bor på. Skulle man våga och ta steget, med allt vad det innebär.

För maken kan ju bo vart han vill i världen eftersom han har det jobbet han har. Jag är ju kock och kockar behövs ju alltid var man än bor med.

Vi har vart i Bulgarien ett antal gånger, tanken finns att flytta dit, visst landet är apfattigt, men jag älskar landet och människorna, vi har inte vart på turistställerna utan vi ha valt att bo mitt i där befolkningen bor.

När vi var där i aug, så tog jag mig ett dopp med dom andra kvinnorna, därefter begav jag  mig till det lokala bageriet och stod i kö som alla andra och köpte brödet till frukost, köpte frukt och grönsaker för nästan inga pengar alls.

Detta är planer som ligger långt i framtiden, just nu är det i planeringsstadiet. Det är ju en massa papper och grejor som man måste ta reda på innan. Men man skall hålla dömmarna vid liv.

Ha en fin lördagskväll.